sábado, 13 de agosto de 2011

Una partida de dards a (molta) distància


Durant molts anys, en aquest ronyós pub perdut pel mig de la Great Ocean Road que voreja la costa sud d'Austràlia, s'hi va jugar una partida de dards força especial. Era una partida de dards intercontinental. Però això no vol pas dir que jugadors d'altres continents vinguessin al pub a jugar-hi. Cadascú a casa seva, devien pensar els membres dels equips que hi participaven. El Boggy Creek era l'únic representant australià, contra una colla de pubs anglesos, com el Cadogan Arms d'Ingham.
I com es jugava? Doncs per telèfon!


Amb el telèfon despenjat, les tirades s'anaven duent a terme i els "secretaris" informaven per telèfon als de l'altre pub, a milers de kilòmetres de distància. no els hi devia sortir barata la broma, però segur que més barat que no pas enviar als jugadors cada setmana a l'altra banda del món a fer una partideta.

Es va jugar una última partida, un últim trofeig, abans de donar per tancada la comeptició intercontinental a mesura que cada vegada hi havia menys jugadors disposats a participar-hi. Les polsoses estanteries del Boggy Creek conserven el trofeig com si fos d'or, reliquia d'uns temps ja passats en els que les limitacions de consum d'alcohol a l'hora de conduir eren molt més permissives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario