miércoles, 24 de agosto de 2011

Cocodrils de camí al Kakadu

Fa uns dies vem anar al Park Nacional de Kakadu, molt proper a la ciutat de Darwin, en plena zona tropical plagada de cocodrils i altres bèsties .

Tot en aquesta regió té a veure amb els cocodrils, fins hi tot hi ha empreses que munten shows en els que pots tirar-li un pollastre al cocodril, que ha de saltar un metre per agafar-lo. Una companya de tour ens ha explicat que ella va anar a un show d'aquests i el paio que portava l'espectacle li faltava mig braç... sense comentaris

En fi, els crocks són la mascota de la regió, vagis on vagis hi ha peluixos, fotos, "menús", postals, samarretes etc.
Es un animal que té molt mala fama, però tothom ens diu que si no els provoques no fan res i que tots els accidents són deguts a gent imprudent.
Nosaltres n'hem vist uns quants ja i la veritat és que vistos d'aprop són animals fascinants. són tan antics com els dinosaures, poden viure quasi 100 anys i tot i que les cocrodiles poden posar uns 50 ous, només un d'ells arribarà a ser adult.
Ens hem convertit en fans dels cocodrils, vaja :-)

En un bar que vem trobar pel camí, tenien a 2 cocodrils, en Fred i en Brutus, separats per una paret perquè són d'espècies diferents i un ataca l'altre. En Brutus es un crock d'aigua salada que estava mig amagat i no es deixava fer fotos i en Fred es un crock d'aigua dolça més petit...

Aquest és en Fred: guapo oi?



No hay comentarios:

Publicar un comentario