sábado, 3 de septiembre de 2011

Santuaris i Cangurs!

El primer que vaig pensar quan vaig aterrar a Austràlia va ser: On són els cangurs?
Esperava trobar-me'ls sovint  per l'Outback però no ha sigut així. Els Cangurs estan per tot Austràlia però surten un cop es pon el sol, així que no és fàcil veure'ls. Són uns animals genials i n'hi ha de diverses mesures i espècies, alguns d'ells arriben al metre vuitanta així que poca conya!


Nosaltres, en 5 setmanes de viatge només hem vist cangurs en dues ocasions i mai en llibertat, així que una bona manera de veure'ls és acostar-se a un Santuari, que són com zoos però amb animals que han arribat allà després de ser atropellats, animals orfes que han perdut la mare o bé donacions de particulars.  

Com que atropellar un animal salvatge és una cosa més habitual del que sembla, les autoritats avisen de que si atropelles un marsupial (sigui quin sigui) el que has de fer primer és mirar a la bosseta per si hi ha una cria i portar-la a un santuari. 
En un d'aquests santuaris vem gravar aquest vídeo, on queda clar que els cangurs són dels més tremendos dels animals australians. Són els meus favorits de tots els que hem vist, i com a mostra miréu aquest vídeo:

No hay comentarios:

Publicar un comentario