jueves, 1 de septiembre de 2011

Dia d'activitats (algunes força "especialetes")

Prop de Brisbane es troba Moreton Island, la tercera illa de sorra més gran del món. Al seu damunt s'hi troba un 97% de Parc Natural i un 3% restant d'instal·lacions diverses per a la pràctica de diferents activitats.
I hem volgut aprofitar tant per fer activitats que ens agraden com per provar-ne de noves, a veure si ampliem el catàleg de ximpleries que fem en els nostres viatges.

Com ja us hem comentat en un post anterior, hem començat fent snorkeling al voltant d'uns vaixells enfonsats, aprofitant per fer unes fotos molt autèntiques del fons submarí gràcies a una funda per la càmara que ens comprat.

Però després hem provat una activitat una mica rara curiosa: Segway tot-terreny. Sabeu allò del Segway, oi? Sí, home, aquella mena de vehicle que es desplaça només amb el balanceig del cos. Habitualment es fa servir per ciutat, però aquí en tenien uns amb unes rodes tot-terreny que et permetien anar per damunt de la platja d'una manera francament futurista. Sembla difícil però no ho és.


Després ens hem enfilat en un parell de kayaks i hem vorejat la platja (fins que un servidor s'ha cansat, val a dir-ho).


I per acabar-ho de rematar, ens hem acostat a unes dunes al mig del desert de sorra fina que hi ha a l'illa i hem fet (oju!, agafeu-vos!) sandboarding. Que què és? Doncs mira, no us puc posar el vídeo ara mateix, però és enganxar-se a una tauleta de fusta i llençar-se per una duna gegant de sorra malparida que, mentre vas baixant se't va ficant per tots els raconets. La baixada, sincerament, fa impressió i vas a tota llet. Empasses molta sorra, te la fiques als ulls a cabassos i et canses un munt de tornar a pujar fins dalt del turó. Però, això sí, jo m'ho he passat teta.


Doncs bé, ja veieu que varietat no ens ha faltat en un dia com el d'avui, eh? :D


No hay comentarios:

Publicar un comentario